Automobielbedrijf  H. Coops

Papegaaiweg 5

7345 DK  Wenum Wiesel

055 - 26 00 128

 

 

Wenum Wiesel ligt aan de rand van Apeldoorn Noord tegen de kroondomeinen bij paleis het Loo. Vanaf de A-50 neemt U afslag nr 25 en rijdt dan richting Apeldoorn. Bij de eerste verkeerslichten gaat U rechtsaf richting Wenum, vervolgens de volgende weg rechts langs het Apeldoorns kanaal richting Wenum. Bij de eerste brug over het kanaal gaat U linksaf de papegaaiweg op. Aan het eind van de papegaaiweg bij de kruising met de Zwolseweg ziet U rechts bedrijvenpark Wenum. Hier vindt U ons op nr. 5  (geef op uw navigatie huisnummer 9 in)

 

Wilt U een onze auto's komen bekijken, maak dan vooraf een afspraak.

Omdat wij niet altijd aanwezig zijn adviseren we vooraf te bellen om teleurstellingen te voorkomen.

 

 

 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Automobielbedrijf H.Coops

Papegaaiweg 5

7345 DK  Wenum Wiesel

055-2600128

welkom@hcoops.com

 

let op : geopend op afspraak !

ook 's avonds en in weekend mogelijk

Lage bijtelling ?

een youngtimer heeft een bijtelling van 35 procent over de dagwaarde van de auto, zo rij je met je zakelijke auto ook privé lekker comfortabel.

een netto bijtelling vanaf een paar tientjes per maand, we rekenen het U graag voor.

wij zijn een van de weinigen in Nederland die naast financial lease ook (echt) full operational lease aan kunnen bieden voor onze youngtimers !!


 

Disclaimer

Alle informatie op deze website is vrijblijvend en is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Voor de juistheid van deze informatie kan door ons echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie op deze website enig recht worden ontleend. De informatie mag uitsluitend door de afnemer zelf worden gebruikt.

Automobielbedrijf H. Coops, gespecialiseerd in Volvo, en op geen enkele wijze gelieerd aan het merk Volvo en haar dealerorganisatie.

Aan deze site kunnen geen rechten worden ontleend. 

Web Analytics