V70 youngtimer 07

 

De door ons aangeboden VOLVO youngtimers worden door ons afgeleverd met een onderhoudsbeurt volgens fabrieksschema, een recente of nieuwe APK en indien nodig een nieuwe distributieriem. Standaard bij onze Volvo youngtimers is ook dat ze een powerflush olieservice op de automatische versnellingsbak ondergaan. Voordat de auto bij ons in de youngtimer selektie komt word ie geheel gecontroleerd en alle benodigde onderhouds- en reparatie werkzaamheden uitgevoerd zodat we de auto in een goede staat af kunnen leveren om nog vele kilometers met je "nieuwe" youngtimer te kunnen rijden. De onderhoud en reparatiewerkzaamheden kunnen indien gewenst separaat binnen de verkoopprijs gefactureerd worden.

Omdat we achter de kwaliteit van de door ons aangeboden youngtimers staan geven we dan ook met een gerust hart drie maanden of 5.000 km (hetgeen het eerst wordt bereikt) garantie op het draaiend gedeelte van de motor en de versnellingsbak, en voor een vierwiel aangedreven auto ook op de All Wheel Drive. De garantie omvat zowel het arbeidsloon als de benodigde materialen zodat de kosten hiervan voor 100% voor onze rekening zijn. We gaan hiermee nog verder dan de garantie voorwaarden van de BOVAG !

Wil je voor aankoop van een van onze youngtimers een onafhankelijke aankoopkeuring uit laten voeren dan hebben we daar vanzelfsprekend geen bezwaar tegen.

 

Automobielbedrijf H.Coops

Papegaaiweg 5

7345 DK  Wenum Wiesel

055-2600128

welkom@hcoops.com

 

let op : geopend op afspraak !

ook 's avonds en in weekend mogelijk

Lage bijtelling ?

een youngtimer heeft een bijtelling van 35 procent over de dagwaarde van de auto, zo rij je met je zakelijke auto ook privé lekker comfortabel.

een netto bijtelling vanaf een paar tientjes per maand, we rekenen het U graag voor.

wij zijn een van de weinigen in Nederland die naast financial lease ook (echt) full operational lease aan kunnen bieden voor onze youngtimers !!


 

Disclaimer

Alle informatie op deze website is vrijblijvend en is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Voor de juistheid van deze informatie kan door ons echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie op deze website enig recht worden ontleend. De informatie mag uitsluitend door de afnemer zelf worden gebruikt.

Automobielbedrijf H. Coops, gespecialiseerd in Volvo, en op geen enkele wijze gelieerd aan het merk Volvo en haar dealerorganisatie.

Aan deze site kunnen geen rechten worden ontleend. 

Web Analytics