IMG 8349

 

We kunnen in onze Volvo's de originele af fabriek gemonteerde PHM module in de Volvo C70, V50, V70, XC70 en XC90 upgraden zodat de benodigde duo sim kaart vervalt een smartphone via bluetooth gekoppeld wordt met het originele audio systeem van de auto. Bellen en muziek afspelen via het originele audio systeem van de auto. De originele stuurwielbediening wordt gebruikt, het originele display op het dashboard geeft de functies weer.

Wat uitgebreider is de montage van een ALPINE 1-DIN of een PIONEER 2-DIN multimediaspeler met capacitief touchscreen. Uitgevoerd met handige smartphoneconnectiviteit via een eenvoudige USB-kabel of WiFI ter ondersteuning van compatibele toepassingen zoals Apple CarPlay, Android Auto en WebLink, Waze (via Android Auto of Apple CarPlay). Uiteraard met bluetooth connectie om handsfree te bellen, digitale DAB/DAB+-radio, geavanceerde audiofuncties en hoogwaardige audiokwaliteit. Het systeem is uit te breiden met een achteruitrij camera. Dit systeem kunnen we in de VOLVO C70, V70, XC70 en XC90 monteren.

 

IMG 3712

IMG 4620

Automobielbedrijf H.Coops

Papegaaiweg 5

7345 DK  Wenum Wiesel

055-2600128

welkom@hcoops.com

 

let op : geopend op afspraak !

ook 's avonds en in weekend mogelijk

Lage bijtelling ?

een youngtimer heeft een bijtelling van 35 procent over de dagwaarde van de auto, zo rij je met je zakelijke auto ook privé lekker comfortabel.

een netto bijtelling vanaf een paar tientjes per maand, we rekenen het U graag voor.

wij zijn een van de weinigen in Nederland die naast financial lease ook (echt) full operational lease aan kunnen bieden voor onze youngtimers !!


 

Disclaimer

Alle informatie op deze website is vrijblijvend en is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Voor de juistheid van deze informatie kan door ons echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie op deze website enig recht worden ontleend. De informatie mag uitsluitend door de afnemer zelf worden gebruikt.

Automobielbedrijf H. Coops, gespecialiseerd in Volvo, en op geen enkele wijze gelieerd aan het merk Volvo en haar dealerorganisatie.

Aan deze site kunnen geen rechten worden ontleend. 

Web Analytics