XC70 1

Automobielbedrijf H. Coops is een bedrijf dat in 1994 vanuit een hobby is ontstaan, toen nog op het gebied van de fameuze PEUGEOT 205 GTI. Na verloop van tijd zijn wij ons gaan specialiseren op de sportievere uitvoeringen van het merk Peugeot en met name de cabriolet uitvoeringen van Peugeot zoals de PEUGEOT 206CC 207CC en 307CC. Later is daar ook nog de Volvo bijgekomen, de eerste was een zwarte 850 T5R estate waar we zo van onder de indruk waren dat er nadien nog vele volgden.

Onze manier van werken : wij doen op een gewone, normale manier zaken. We verkopen U natuurlijk graag een auto, maar we zullen U niet "pushen" om een handtekening onder een koopcontract te zetten. Uw gevoel bij de aanschaf van een van onze auto's moet gewoon goed zijn. Alleen op die basis kunnen we een deal sluiten waar we beiden achter staan.

Wij zijn een zelfstandig bedrijf en hebben ons gespecialiseerd in Volvo, maar op geen enkele wijze aan het merk Volvo en haar dealerorganisatie verbonden.

Door  ervaring die we in de loop der jaren opgedaan hebben kunnen we vrij selectief inkopen en het kaf van het koren scheiden. We kunnen dan ook gerust stellen dat bij ons de betere exemplaren op voorraad staan. Van alle door ons aangeboden auto's is de kilometerhistorie aanwezig, aangetoond door onderhoudsfakturen, afgestempelde onderhoudsboekjes of de nationale autopas. Wij berekenen dan ook geen afleveringskosten en U kunt bij ons ook geen garantie pakketten kopen, we vinden namelijk dat een auto goed afgeleverd moet worden en U hier niet extra voor hoeft te betalen.De voorraad die u op onze internetsite vindt is actueel en bevat geen zogenaamde ‘lokkertjes’. Wel is het verstandig, indien u voor één specifieke auto langs wilt komen, even te bellen of de auto van uw keuze op dat moment op het bedrijf aanwezig is

Veel plezier bij het bekijken van onze selectie en wellicht tot ziens in ons bedrijf. 

Hans Coops

Automobielbedrijf H.Coops

Papegaaiweg 5

7345 DK  Wenum Wiesel

055-2600128

welkom@hcoops.com

 

let op : geopend op afspraak !

ook 's avonds en in weekend mogelijk

Lage bijtelling ?

een youngtimer heeft een bijtelling van 35 procent over de dagwaarde van de auto, zo rij je met je zakelijke auto ook privé lekker comfortabel.

een netto bijtelling vanaf een paar tientjes per maand, we rekenen het U graag voor.

wij zijn een van de weinigen in Nederland die naast financial lease ook (echt) full operational lease aan kunnen bieden voor onze youngtimers !!


 

Disclaimer

Alle informatie op deze website is vrijblijvend en is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Voor de juistheid van deze informatie kan door ons echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie op deze website enig recht worden ontleend. De informatie mag uitsluitend door de afnemer zelf worden gebruikt.

Automobielbedrijf H. Coops, gespecialiseerd in Volvo, en op geen enkele wijze gelieerd aan het merk Volvo en haar dealerorganisatie.

Aan deze site kunnen geen rechten worden ontleend. 

Web Analytics