We selecteren onze auto’s natuurlijk natuurlijk zo goed mogelijk. Na binnenkomst worden ze technisch gecontroleerd, krijgen een grote onderhoudsbeurt en worden de benodigde reparaties uitgevoerd en onderdelen die aan vervanging toe zijn vervangen, ook wordt de AWD van de vierwiel aangedreven youngtimers gecontroleerd en indien nodig hersteld. De automatische versnellingsbakken van de Volvo’s ondergaan een preventieve oliespoeling volgens de powerflush methode om zo een blijvende soepel schakelende automatische versnellingsbak te waarborgen. De boordcomputer wordt ingesteld op de nederlandse taal.We leveren ze standaard af met onderhoudsbeurt, recente APK en garantie. We kunnen onze youngtimers laten voorzien van een nieuwe LPG G3 installatie, trekhaak monteren en montage van een multimedia systeem.

Financial of Operational lease behoort ook tot de mogelijkheden, de gehele looptijd vaste kosten, je weet waar je aan toe bent. En bij ons is operational lease ook echt operational lease, inclusief onderhoud, reparatie, verzekering, wegenbelasting en pechhulp omdat er altijd iets kan gebeuren.

Een taxatie voor de verzekering of voor de vaststelling van de waarde in het economisch verkeer (zeer aan te bevelen) door een beëdigd taxateur kunnen we in bemiddelen zodat de bijtelling zo laag mogelijk is.

Wij monteren indien gewenst in de Volvo C70, V50, V70, XC70 en XC90 Volvo BT phone P2 modules welke de originele Volvo PHM module aanpast zodat de benodigde duo sim kaart vervalt een smartphone via bluetooth gekoppeld wordt met het originele audio systeem van de auto. Bellen en muziek afspelen via het originele audio systeem van de auto. De originele stuurwielbediening wordt gebruikt, het originele display op het dashboard geeft de functies weer.

Wat uitgebreider is de montage van een PIONEER multimediaspeler met 2-DIN capacitief touchscreen van 6,8 inch, met handige smartphoneconnectiviteit via een eenvoudige USB-kabel ter ondersteuning van compatibele toepassingen zoals Apple CarPlay, Android Auto en WebLink, Waze (via Android Auto of Apple CarPlay), Bluetooth, digitale DAB/DAB+-radio, 13-bands GEQ, geavanceerde audiofuncties en hoogwaardige audiokwaliteit. Uit te breiden met een achteruitrij camera. Dit systeem kunnen we in de VOLVO V70, XC70 en XC90 monteren.

Automobielbedrijf H.Coops

Papegaaiweg 5

7345 DK  Wenum Wiesel

055-2600128

welkom@hcoops.com

 

let op : geopend op afspraak !

ook 's avonds en in weekend mogelijk

Lage bijtelling ?

een youngtimer heeft een bijtelling van 35 procent over de dagwaarde van de auto, zo rij je met je zakelijke auto ook privé lekker comfortabel.

een netto bijtelling vanaf een paar tientjes per maand, we rekenen het U graag voor.

wij zijn een van de weinigen in Nederland die naast financial lease ook (echt) full operational lease aan kunnen bieden voor onze youngtimers !!


 

Disclaimer

Alle informatie op deze website is vrijblijvend en is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Voor de juistheid van deze informatie kan door ons echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie op deze website enig recht worden ontleend. De informatie mag uitsluitend door de afnemer zelf worden gebruikt.

Automobielbedrijf H. Coops, gespecialiseerd in Volvo, en op geen enkele wijze gelieerd aan het merk Volvo en haar dealerorganisatie.

Aan deze site kunnen geen rechten worden ontleend. 

Web Analytics