XC70 2.4T beige 1

De Volvo XC70 (eerst V70 XC genoemd) werd in 2000 geintroduceerd. De typering XC staat voor Cross Country. De XC70 wordt alom geprezen om hoe gemakkelijk hij ook offroad kan rijden, door zijn continue vierwielaandrijving zijn landweggetjes, bergpaden of zand zijn allemaal goed te doen voor de XC70. Hij heeft een zeer goede wegligging wat de veiligheid zeer ten goede komt.

De XC70 is uitgevoerd met diverse benzine motorvarianten, de vijfcilinder 2.4T benzine met 200 PK welke vanaf modeljaar 2003 werd opgevolgd door de 2.5T motor met 210 PK. De Dieselmotor variant is de Volvo 2.4 D5 vijfcilinder motor welke de naam heeft een onbetwiste kilometervreter te zijn. Bij de introductie werd de 163 PK geleverd en vanaf modeljaar 2005 met de 185 PK sterke en milieuvriendelijke EURO4 motor.

De XC70 kreeg in 2007 een vernieuwd uiterlijk, behalve het uiterlijk onderging ook het interieur en de motorisatie een verandering. De vijfcilinder benzine motor werd vervangen door de 3.2 zescilinder met 238 PK en vanaf modeljaar 2009 ook leverbaar met de 3.0 zescilinder met 286 PK. Hierdoor is de Volvo XC70 ook nu nog relevant: een sterke auto die gezien mag worden.

 

Automobielbedrijf H.Coops

Papegaaiweg 5

7345 DK  Wenum Wiesel

055-2600128

welkom@hcoops.com

 

let op : geopend op afspraak !

ook 's avonds en in weekend mogelijk

Lage bijtelling ?

een youngtimer heeft een bijtelling van 35 procent over de dagwaarde van de auto, zo rij je met je zakelijke auto ook privé lekker comfortabel.

een netto bijtelling vanaf een paar tientjes per maand, we rekenen het U graag voor.

wij zijn een van de weinigen in Nederland die naast financial lease ook (echt) full operational lease aan kunnen bieden voor onze youngtimers !!


 

Disclaimer

Alle informatie op deze website is vrijblijvend en is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Voor de juistheid van deze informatie kan door ons echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie op deze website enig recht worden ontleend. De informatie mag uitsluitend door de afnemer zelf worden gebruikt.

Automobielbedrijf H. Coops, gespecialiseerd in Volvo, en op geen enkele wijze gelieerd aan het merk Volvo en haar dealerorganisatie.

Aan deze site kunnen geen rechten worden ontleend. 

Web Analytics