Wil je zekerheid over de kosten van het zakelijk rijden van een youngtimer dan is leasen een goede oplossing.
We bieden zowel financial als operational lease aan voor onze youngtimers en bij ons is operational echt operational lease, inclusief reparatie, onderhoud, winterbanden, vervangend vervoer, pechhulp, verzekering en motorrijtuigen belasting, gewoon compleet zoals bij een nieuwe auto.
 
Om een voorbeeld te geven gaan we uit van een Volvo XC70 2.4T AWD Automaat met 200 PK, bouwjaar 2002, aanschafprijs € 14.950,- inclusief BTW en BPM, een jaarkilometrage van 25.000 kilometer en een looptijd van vier jaar.
Kies je voor operational lease, dan kom je uit op een maandbedrag van € 659,- exclusief BTW.
 
 
Bovengenoemde bedragen zijn exclusief BTW en uitsluitend voor de XC70 in deze uitvoering, looptijd en jaarkilometrage.
Voor  andere looptijd of jaarkilometrage kunnen we een passende offerte maken.
Laat ons weten welke van onze youngtimers je wilt leasen, looptijd en jaarkilometrage, uiteraard je gegevens en we kunnen een passende offerte aanbieden.
 
Bijkomend voordeel bij het leasen van een youngtimer is dat de bijtelling minimaal is, ga uit van een bedrag tussen de € 75,- en € 100,- bruto per maand.
 
 
 
 

Automobielbedrijf H.Coops

Papegaaiweg 5

7345 DK  Wenum Wiesel

055-2600128

welkom@hcoops.com

 

let op : geopend op afspraak !

ook 's avonds en in weekend mogelijk

Lage bijtelling ?

een youngtimer heeft een bijtelling van 35 procent over de dagwaarde van de auto, zo rij je met je zakelijke auto ook privé lekker comfortabel.

een netto bijtelling vanaf een paar tientjes per maand, we rekenen het U graag voor.

wij zijn een van de weinigen in Nederland die naast financial lease ook (echt) full operational lease aan kunnen bieden voor onze youngtimers !!


 

Disclaimer

Alle informatie op deze website is vrijblijvend en is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Voor de juistheid van deze informatie kan door ons echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie op deze website enig recht worden ontleend. De informatie mag uitsluitend door de afnemer zelf worden gebruikt.

Automobielbedrijf H. Coops, gespecialiseerd in Volvo, en op geen enkele wijze gelieerd aan het merk Volvo en haar dealerorganisatie.

Aan deze site kunnen geen rechten worden ontleend. 

Web Analytics